NAJNOVIJE

Predstavnici našeg Kluba u posjeti Splitu, Vranju i Smederevu *(FOTO)

U proteklom periodu članovi našeg Kluba odazvali su se pozivima više IPA Klubova u regiji i prisustvovali njihovim organizovanim manifestacijama, takmičenjima i druženjima.
Prvi nedavni odlazak naših predstavnika bio je 06.05.2017. godine a na poziv IPA Kluba iz Splita (Hrvatska). U Splitu je ekipa u sastavu: Rakic Predrag, Lukic Borislav i Mirza Hasanagić  učestvovala na takmičenju u gađanju iz pištolja i osvojila peto mjesto u timskom plasmanu. 

Drugi odlazak bio je 13.05.2017. godine a naš Klub su predstavljali Mile Rebrinovic i Milutin Marković i boravili su u Vranju na druženju sa članovima iz više klubova iz regije.

Istog dana, 13.05.2017. godine naša druga ekipa boravila je u Smederevu na tradicionalnoj manifestaciji “Igre Despota Đurđa”. Naši predstavnici su bili: Novica Ivanovic, Željko Banjanin i  Milovan Milosević. U takmičarskom djelu susreta Željko je postigao prvo mjesto, a Milovan treće.

Boravak naših ekipa na svim druženjima poslužio je kako za sticanje novih prijateljstava ali isto tako i za razmjenu iskustava iz domena organizovanja i rada IPA Klubova u okruženju.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.